TALLER PER FAMÍLIES 20 DE MARÇ

Benvolgudes,

 

El proper 20 de març a les 18.30h al Casal Torreblanca tindrà lloc la xerrada-taller per famílies “L’escola/institut està canviant. Què i com aprenen ara els nostres fills? Com els podem ajudar?"

Aquest taller pretén explicar els canvis que està realitzant l’escola i l’institut.

 

Objectius:

-          Generar confiança envers al canvi de model educatiu i l’escola com a institució transformadora

-          Identificar les nostres pors i inquietuds, com també les expectatives positives que tenim respecte al canvi educatiu que està vivint actualment l’escola /institut.

-          Posar en valor les fortaleses d’aquesta nova mirada sobre l’educació del infants del segle XXI

-          Conèixer els 7 principis de l’aprenentatge que defineix la OCDE

-          Conèixer els possibles canvis metodològics, organitzatius, etc.

 

Destinataris: famílies interessades en la transformació educativa

Durada: entre 1,5h i 2hores

 

L’equip que durà a terme el taller està encapçalat per Jordi Martín Huguet, membre de l’ equip directiu d’una escola innovadora des de fa anys i formador de mestres en temàtica de transformació i innovació educativa.

 

Per tal de tenir una previsió de l’assistència, cal que les famílies interessades cal que facin la inscripció escrivint un correu a l’adreça: formacioparesimares@santcugat.cat indicant el nom i el centre on pertanyen per tal de garantir un mínim de places per centre.

 

Atentament,

 

 

 

PD. Aquest taller, que parla dels canvi metodològics que s’estan duent a terme a les escoles i instituts, s’ha realitzat pels centres que estan al programa EN21 i nosaltres l’hem valorat molt positivament, per això us l’oferim. Us adjuntem el resultat de les valoracions que van fer les famílies.

lescola_esta_canviant1.png
l'institut_esta_canviant1.png