TALLER PER FAMÍLIES 20 DE MARÇ

Benvolgudes,

 

El proper 20 de març a les 18.30h al Casal Torreblanca tindrà lloc la xerrada-taller per famílies “L’escola/institut està canviant. Què i com aprenen ara els nostres fills? Com els podem ajudar?"

Aquest taller pretén explicar els canvis que està realitzant l’escola i l’institut.

 

Objectius:

-          Generar confiança envers al canvi de model educatiu i l’escola com a institució transformadora

-          Identificar les nostres pors i inquietuds, com també les expectatives positives que tenim respecte al canvi educatiu que està vivint actualment l’escola /institut.

-          Posar en valor les fortaleses d’aquesta nova mirada sobre l’educació del infants del segle XXI

-          Conèixer els 7 principis de l’aprenentatge que defineix la OCDE

-          Conèixer els possibles canvis metodològics, organitzatius, etc.

 

Destinataris: famílies interessades en la transformació educativa

Durada: entre 1,5h i 2hores

 

L’equip que durà a terme el taller està encapçalat per Jordi Martín Huguet, membre de l’ equip directiu d’una escola innovadora des de fa anys i formador de mestres en temàtica de transformació i innovació educativa.

 

Per tal de tenir una previsió de l’assistència, cal que les famílies interessades cal que facin la inscripció escrivint un correu a l’adreça: formacioparesimares@santcugat.cat indicant el nom i el centre on pertanyen per tal de garantir un mínim de places per centre.

 

Atentament,

 

 

 

PD. Aquest taller, que parla dels canvi metodològics que s’estan duent a terme a les escoles i instituts, s’ha realitzat pels centres que estan al programa EN21 i nosaltres l’hem valorat molt positivament, per això us l’oferim. Us adjuntem el resultat de les valoracions que van fer les famílies.

93.675.97.21

Camí de Sant Cugat al Papiol, 140

08195 Sant Cugat

ampaceipcatalunya@yahoo.es