LA 5ª EDICIÓ DE CATACRACKS JA ESTÀ AQUÍ

Benvolgudes famílies

 

JA SOM AQUÍ!!! I estem d'aniversari... FEM 5 ANYS!!!!

 

Com en les darreres ocasions, estem treballant de valent perquè en gaudiu molt aquell dia.

 

Per aquells que no ho coneixeu, es tracta d´un concurs exclusivament per pares, mares, mestres, monitors i altre personal de l'Escola. Un concurs on guanyar és el menys important; on podreu demostrar la vostra saviesa, i on sobretot, podrem passar una bona estona tots plegats dins de la nostra Escola.

 

El concurs té lloc al vespre, al gimnàs de l'Escola i es juga en equips. Està dividit en 2 parts separades per un petit refrigeri per agafar forces i poder continuar. L'objectiu del mateix es respondre preguntes de diferents temàtiques, tipus Trivial.

 

Així que prepareu-vos, Dissabte 12 de Maig!!!! és el dia del concurs. Ja podeu anar formant els equips de 6 persones, posar-vos un nom i triar qui serà el capità!

 

El període d'inscripció s'obre el proper diumenge dia 18/02/2017 quan a través del mail rebreu un formulari d'inscripció.

 

Us recordem que per formalitzar la inscripció heu de ser un grup format per 6 persones, haver triat un nom que us identifiqui i un capità que us representi. El període d'inscripció es tancarà el dia 6/04/2017 quan quedaran inscrits aquells equips que hagin omplert el formulari amb totes les dades i hagin fet el pagament del concurs que inclou el refrigeri de la mitja part i que aquest any tindrà un cost de 13€ per persona .

 

Recordeu que les places són limitades i es seguirà estrictament l'ordre de les inscripcions rebudes.

Així que, aneu escalfant motors que ja queda menys pel gran esdeveniment!!

 

Continuarem informant...

Please reload

Últimes Entrades

February 20, 2018

Please reload

Arxiu
Please reload

Buscar per tags
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square

93.675.97.21

Camí de Sant Cugat al Papiol, 140

08195 Sant Cugat

ampaceipcatalunya@yahoo.es