LA 5ª EDICIÓ DE CATACRACKS JA ESTÀ AQUÍ

Benvolgudes famílies

JA SOM AQUÍ!!! I estem d'aniversari... FEM 5 ANYS!!!!

Com en les darreres ocasions, estem treballant de valent perquè en gaudiu molt aquell dia.

Per aquells que no ho coneixeu, es tracta d´un concurs exclusivament per pares, mares, mestres, monitors i altre personal de l'Escola. Un concurs on guanyar és el menys important; on podreu demostrar la vostra saviesa, i on sobretot, podrem passar una bona estona tots plegats dins de la nostra Escola.

El concurs té lloc al vespre, al gimnàs de l'Escola i es juga en equips. Està dividit en 2 parts separades per un petit refrigeri per agafar forces i poder continuar. L'objectiu del mateix es respondre preguntes de diferents temàtiques, tipus Trivial.

Així que prepareu-vos, Dissabte 12 de Maig!!!! és el dia del concurs. Ja podeu anar formant els equips de 6 persones, posar-vos un nom i triar qui serà el capità!

El període d'inscripció s'obre el proper diumenge dia 18/02/2017 quan a través del mail rebreu un formulari d'inscripció.

Us recordem que per formalitzar la inscripció heu de ser un grup format per 6 persones, haver triat un nom que us identifiqui i un capità que us representi. El període d'inscripció es tancarà el dia 6/04/2017 quan quedaran inscrits aquells equips que hagin omplert el formulari amb totes les dades i hagin fet el pagament del concurs que inclou el refrigeri de la mitja part i que aquest any tindrà un cost de 13€ per persona .

Recordeu que les places són limitades i es seguirà estrictament l'ordre de les inscripcions rebudes.

Així que, aneu escalfant motors que ja queda menys pel gran esdeveniment!!

Continuarem informant...