Menjador

L’AFA gestiona directament el servei de menjador de l'escola.

Aquesta autogestió ens permet tenir el màxim d'implicació i control sobre el que mengen els nostres fills/es i les activitats que realitzen en el temps de migdia.

En el servei de menjador l'AFA té contractats vint-i-set treballadors que formen un equip de professionals ben consolidat i que desenvolupa la seva tasca amb entusiasme i voluntat de millora.

Els menús es confeccionen a l’escola seguint els criteris fitxats per “l’equip de nutricionistes d’assessorament a les escoles” de la Generalitat, per tal d’aconseguir una alimentació variada, sana i equilibrada. Cada trimestre s’elabora el menú més adient a l’estació de l’any.

El nostre centre disposa  de cuina pròpia, oferim menjar casolà ,saludable i equilibrat inspirat en la dieta mediterrània . Contemplem diàriament  producte fresc, sobretot fruites, verdures i llegums. Gran part dels nostres productes són  ecològics i de proximitat.

Treballem per a que els infants amb al·lèrgies o intoleràncies puguin gaudir de l’alimentació i ho facin amb la màxima seguretat.

Us passem el primer menú del curs, hem pensat en plats més frescos i estiuencs . Per altra banda i seguint les indicacions el departament de salut pública, hem augmentat la quantitat setmanal de llegum al nostre menú. introduint preparacions diferents de les que habitualment estàvem acostumats a menjar a la nostra escola.

Al llarg del curs els nois i noies de P4 a 6è poden participar durant els migdies en diversos tallers, jocs, esports i activitats programades per l’equip de monitors. Tenim la gran sort de poder gaudir d’amplis espais exteriors ( camp de futbol, pista de bàsquet  i d’altres patis) i  interiors com el pavelló poliesportiu, la biblioteca, el taller de plàstica, l’aula de teatre i una sala polivalent.

 

El temps de migdia dels més petits, P3, es divideix en dues franges, dinen i en acabar fan una migdiada.