CATACRACKS 2019

Benvolgudes famílies

 

Torna el concurs CATACRAKS!!!

 

Ja estem treballant de valent perquè gaudiu molt aquell dia.

 

Així que prepareu-vos, Dissabte 18 de Maig!!!! és el dia del concurs. Ja podeu anar formant els equips de 6 persones, posar-vos un nom i triar qui serà el capità!

 

 

Per aquells que no ho coneixeu, es tracta d´un concurs exclusivament per pares, mares, mestres, monitors i altre personal de l'Escola. Un concurs on guanyar és el menys important; on podreu demostrar la vostra saviesa, i on sobretot, podrem passar una bona estona tots plegats dins de la nostra Escola.

 

El concurs té lloc al vespre, al gimnàs de l'Escola i es juga en equips. Està dividit en 2 parts separades per un petit refrigeri per agafar forces i poder continuar. L'objectiu del mateix és respondre preguntes de diferents temàtiques, tipus Trivial.

 

El període d'inscripció s'obre el proper divendres dia 01/03/2019 quan a través de la newsletter rebreu un formulari d'inscripció.

 

Us recordem que per formalitzar la inscripció heu de ser un grup format per 6 persones, haver triat un nom que us identifiqui i un capità que us representi.

El període d'inscripció es tancarà el dia 8/04/2019 quan quedaran inscrits aquells equips que hagin omplert el formulari amb totes les dades i hagin fet el pagament del concurs, de només 14€ per persona, inclòs el sopar!!!

 

Recordeu que les places són limitades i es seguirà estrictament l'ordre de les inscripcions rebudes.

Així que, aneu escalfant motors que ja queda menys pel gran esdeveniment!!

 

Continuarem informant...

NOVES INFORMACIONS - INSCRIPCIONS I PAGAMENT

Futurs concursants,

Ara Sí!!! Des ara  i fins el 8 d’abril estarà obert el període d'inscripcions al concurs Catacraks 2019. Recordeu que serà el dia 18 de maig!!

Per formalitzar la vostra inscripció, cal que seguiu els següents passos:

1.- Entreu al formulari d'inscripció clicant el següent enllaç:

https://goo.gl/forms/ftu3VsZDxuFgNx562

 l’ heu d'omplir amb totes les dades de l'equip i els seus components. Recordeu que els equips han de ser de 6 persones

Això us dona dret a tenir reservada la plaça fins el dia 8 d’abril.

 

2.- Feu efectiu el pagament dels 84€ per equip (14€ per persona) en un sol ingrés, abans del dia 8 d’abril al següent número de compte:

ES97 0182 7534 1102 0000 5738 

IMPORTANT!!!! Com a concepte de l'ingrés heu de posar "Catacraks-(nom del vostre equip)

3.- I finalment feu-nos arribar una còpia del resguard de l'ingrés a través d'aquest correu. (catacraksampacat@gmail.com)

Sí no es compleixen tots aquests requisits abans del 8 d’abril, perdreu la plaça i automàticament serà cedida al primer equip en llista d'espera.

Un cop realitzats aquests senzills passos ja sereu participants del concurs!!!

Recordeu que les places són limitades. Un cop s'hagin omplert totes les places, els equips que realitzin la inscripció a posteriori seran inclosos en una llista d'espera.
 

Moltes gràcies i benvinguts!!