Festes i bricolatge

VOCAL

Andrea Codo

INTEGRANTS

Marta  Pàmies

David Ferrera

David Márquez

Diana Arias

Gemma Jurado

Eli López

Arola Bofill

Maria Partegàs

Diana Carrillo

Si vols col·laborar amb nosaltres o vols dir-nos alguna cosa, envia'ns un email

Santa Llúcia

La participació de l'AMPA consisteix en guarnir el vestíbul d'infantil i primària de l'escola amb decoració nadalenca.També col.labora el dia de la festa de Sta. Llúcia venent dolços elaborats per les famílies i números per una panera amb productes cedits pels proveïdors de la cuina, que es rifa al final de la festa.

Els diners recaptats a la fira de Santa Llúcia es destinen al Banc d'aliments; aquesta donació serveix com a eix vertebredor d'un projecte que es treballa al nostre centre. 

Carnestoltes

La festa del Carnestoltes se celebra conjuntament amb el Casal de Mira-sol. Consisteix en una petita rua pels carrers del voltant de l’escola, encapçalada per el grup de batucada dels pares i mares “Els Batucata”, i en acabar una xocolatada que prepara el Casal i  també un concurs de disfresses.

Sant Jordi

Per Sant Jordi es munten dues parades de venda de llibres, una de segona mà i l'altra de llibre nous. En aquestes hi podem trobar llibres per totes les edats, petits i grans! També es venen pastissos fets per les famílies de l’escola.

La recaptació es destina íntegrament a la biblioteca.

Rua de capgrossos

Aquesta festa es fa cada dos anys un dissabte del més d’abril. Consisteix en una petita rua  pels carrers del centre de Sant Cugat, sortint de l’ Ajuntament i arribant al Monestir, on hi ha música en directe per fer ballar els capgrossos i gegantons.

L’Ajuntament dóna un petit record a totes les escoles i entitats que hi participen.

Bricolatge

A la festa de bricolatge es reuneixen famílies i mestres per a fer treballs de millora en diferents espais de l'escola, els quals han estat prèviament decidits per una comissió mixta. Se celebra cada dos anys en cap de setmana i es fa un dinar de germanor  amb les persones que hi han participat.

FESTA MAJOR

La Festa Major és la festa de final de curs i  s’organitza des de  la Comissió  mixta de Festes de l’Escola. S'organitzen un seguit d'activitats lúdiques durant la tarda i el vespre. Les diferents activitats de les que es poden gaudir són: una gimcana organitzada per els mestres i els alumnes de 5è, un taller de maquillatge organitzat per famílies, un de batucada, uns jocs de fusta tradicionals i un photocall. També hi ha servei de bar on es poden comprar entrepans i begudes. Com a cloenda de la festa hi ha música i ball per a tots les edats

Please reload

¡Bien! Mensaje recibido