Activitats del 1er. Trimestre del curs 2018/2019

22-9-18-1528.jpg

Benvolgudes famílies, 

 

Amb la voluntat de fer comunitat, lligar el plantejament pedagògic de l'escola i formar-ne tots part implicada, i amb les ganes  de treballar junts i de compartir eines i estratègies, escola i AMPA hem plantejat unes jornades per a famílies i mestres en què volem parlar sobre temes relacionats amb la criança, l'acompanyament i l'aprenentatge. 

 

La primera jornada està molt relacionada amb el nou plantejament que es fa de l'alimentació a l'escola, en base a la guia d'alimentació saludable; la reducció de processats, carns vermelles i de proteïna animal per introduir altres formes d'obtenir aquests nutrients d'altres aliments. Pensem que és important que conegueu, des de la visió d'un nutricionista, les motivacions per incloure un canvi de dieta i d'hàbits d'alimentació, ja que a l'escola fan només 5 àpats dels 35 que fan a la setmana, per tant compartir la visió ens aportarà beneficis a tots!

 

La segona de les jornades està pensada sobretot per a les famílies dels més menuts (pensem en infantil i comunitat de mitjans, tot i que tothom hi és convidat). En aquesta xerrada ens acompanyarà Ramon Casals. Parlarem de què vol dir posar límits, com fer-ho, perquè cal fer-ho i com es viu i treballa aquest aspecte des de l'escola. 

 

La tercera xerrada serà la del Joan Turu. En Joan és il·lustrador i ens parlarà de com viure l'art amb els més menuts, com no limitar la seva creativitat, com promoure l'art com a forma d'expressió. 

 

De cara al segon trimestre tenim altres propostes interessants de la mà d'Edbuilding i del David Bueno, però ja us donarem més informació quan en tinguem els detalls concrets de cada xerrada.