Coordinació de delegats i delegades

VOCAL

Begonya Blanch

VOCAL

Nuria Caballé

Hola, som la Núria i la Begonya i formem la comissió de coordinadores de delegats, fa 4 anys que som mares de l’escola però ja fa un parell d’anys que col·laborem amb l’AMPA amb aquesta comissió.

La comissió de coordinadores de delegats té com a finalitat fer d’enllaç entre els delegats de cada grup i l’escola, i per tant apropar les activitats de l’AMPA als pares. La nostra missió és engrescar els pares!!!

Tota qüestió, inquietud, proposta... que s’origini a nivell grupal es pot fer arribar al delegat/da de classe i aquest/a mitjançant correu electrònic ens ho farà saber, donant resposta el més aviat possible per part d’aquesta comissió a tot allò que us pugui amoïnar.

Ens reunim tres cops l’any, a l’inici de curs, a mitjans i al acabar el curs, per una banda tal de que ens puguem conèixer tots els delegats, intercanviar impressions i fer treball d’equip amb tots els delegats. D’altra banda,  aquestes reunions, s’organitzen conjuntament amb l’equip directiu de l’escola, i per tant la principal missió de la reunió és transmetre aquelles qüestions i inquietuds que ens han fet arribar els pares de cada curs, directament a direcció. Així podem comentar el tema o proposta, exposar-lo i de forma conjunta proposar maneres d’abordar-ho.

Vàrem establir els divendres com a dia per a l’enviament de consultes grupals per part dels delegats, d’aquesta forma es poden recollir al llarg de la setmana tot un recull de preguntes i en un sol correu en un dia establert fer-nos-ho arribar.

La nostra funció principal és: millorar i apropar la comunicació entre pares, amb l’AMPA i l’escola. Fer d’ENLLAÇ en dues direccions, donat que la figura del DELEGAT és l’encarregada de contactar amb els pares i mares de la seva classe i fer arribar a aquesta comissió allò què sigui realment inquietant per al grup de pares. Al mateix temps, ens encarreguem de comunicar allò que calgui a les famílies o enviem recordatoris de les festes i activitats de l’escola, dels pastissos literaris, de les recollides de roba/aliments així com altres informacions generals o urgents.

També tenim com a funció donar suport als delegats/des, i fer tribu, cohesió entre tots ells. Per aquest motiu el curs passat, vàrem crear juntament amb l’equip directiu, un document de les funcions del delegat, per tal de definir-les i delimitar-les.

Per contactar amb nosaltres cal que ho feu mitjançant el correu: coord.delegats.ampacat@gmail.com

Si vols col·laborar amb nosaltres o vols dir-nos alguna cosa, envia'ns un email

¡Bien! Mensaje recibido