“Els Catacraks”

VOCAL

David Ferrera

INTEGRANTS

Gema Ortega

Sílvia Felip

Marta Pàmies

Carmen Aznarez

Teresa Cusó

La idea va néixer a l’escola de Sant Cugat “L’Olivera” i té com a finalitat passar una estona agradable en un espai en el que hi passen moltes hores els nostres fills, a la vegada que ajuda a reforçar els valors que es transmeten des de l’escola Catalunya, com la iniciativa, la participació, la superació i la convivència.

 

La comissió "Els Catacraks”* va sorgir d’una iniciativa d’un grup de pares/mares de l’escola. Al mes de maig de 2013, l’escola de Sant Cugat El Pi d’en Xandri va convidar a l’AMPA de la nostra escola a participar al concurs “El Savi del Xandri”. Van crear un equip format per pares del Catalunya i hi van anar. La idea els va agradar tant, que van decidir, amb el seu recolzament, fer-ho a la nostra escola.

 

Es fan dues activitats en el curs, Catacraks Junior cap a finals de gener i el Concurs dels Catacrks, entre abril/maig.

És un concurs en el que poden participar tots els membres del col·lectiu que treballa a l'escola juntament amb els pares/mares. Es juga per equips i es tracta de contestar diferents preguntes relacionades amb temàtiques com la història, el cinema o la música. El concurs es realitza en un espai tancat i l’horari d’aquest és al vespre. A la mitja part del concurs es fa un petit refrigeri pels participants.

A Els Catacraks guanyar és el menys important; però caldrà que demostreu la vostra saviesa mentre passem una bona estona tots plegats dins l’escola dels nostres fills.