“Els Catacraks”

VOCAL

David Ferrera

INTEGRANTS

Gema Ortega

Sílvia Felip

Marta Pàmies

Carmen Aznarez

Teresa Cusó

La idea va néixer a l’escola de Sant Cugat “L’Olivera” i té com a finalitat passar una estona agradable en un espai en el que hi passen moltes hores els nostres fills, a la vegada que ajuda a reforçar els valors que es transmeten des de l’escola Catalunya, com la iniciativa, la participació, la superació i la convivència.

 

La comissió "Els Catacraks”* va sorgir d’una iniciativa d’un grup de pares/mares de l’escola. Al mes de maig de 2013, l’escola de Sant Cugat El Pi d’en Xandri va convidar a l’AMPA de la nostra escola a participar al concurs “El Savi del Xandri”. Van crear un equip format per pares del Catalunya i hi van anar. La idea els va agradar tant, que van decidir, amb el seu recolzament, fer-ho a la nostra escola.

 

Es fan dues activitats en el curs, Catacraks Junior cap a finals de gener i el Concurs dels Catacrks, entre abril/maig.

És un concurs en el que poden participar tots els membres del col·lectiu que treballa a l'escola juntament amb els pares/mares. Es juga per equips i es tracta de contestar diferents preguntes relacionades amb temàtiques com la història, el cinema o la música. El concurs es realitza en un espai tancat i l’horari d’aquest és al vespre. A la mitja part del concurs es fa un petit refrigeri pels participants.

A Els Catacraks guanyar és el menys important; però caldrà que demostreu la vostra saviesa mentre passem una bona estona tots plegats dins l’escola dels nostres fills.

 

93.675.97.21

Camí de Sant Cugat al Papiol, 140

08195 Sant Cugat

ampaceipcatalunya@yahoo.es