Activitats per pares i mares

Batucada

Es realitza els dilluns de 20h a 21:30h a l'escola per practicar ritmes d'arreu del món amb els professors i professores de La Batuescola. 

FES Programa d'activitat física

El programa porta el nom de FES (Família, Escola i Salut) i converteix a la nostra escola en un centre d'activitats físiques, lúdiques i esportives adreçades a pares i mares dels alumnes del col·legi, oferint tres activitats setmanals a lliure disposició dels usuaris/es per una quota mensual de 18€. 

 

Aquest és el teu programa, pensat i dissenyat per a tu. A més pots venir acompanyat d’un amic/a que no sigui de l’escola.

 

Activitats:

 

Dimarts de 20 a 21h

 

Running & entrenament funcional

Sessió de condicionament físic i tècnic centrat en la carrera contínua, tant en asfalt com en muntanya. Es complementa amb exercicis de força i resistència tot implicant els sistemes propioceptius i coordinatius dels segments corporals, estiraments i relaxació formen part de la sessió. 

 

 

Dimecres de 20 a 21h

 

Pilates – Ioga
Pilates- Ioga és una activitat que combina ambdues pràctiques. Es busca el control constant de la ment i cos. Buscant l'equilibri i unitat entre els dos. El mètode es basa en el desenvolupament de la musculatura interna per mantenir l'equilibri del cos i donar estabilitat i fermesa de la columna vertebral. és complementarà amb la unió cos i ment mitjançant estiraments i posicions anomenades assanas que potencien la flexibilitat i la longevitat.

Dijous de 20 a 21h

 

Sportdance
A través de la música es pretén desenvolupar i enfortir la musculatura mitjançant moviments de ball de diferents estils.

Activitat gestionada per Teampartners. 

Please reload